Pomoc & FAQ

Czy po upływie okresu testowego znikną wprowadzone produkty lub inne ustawienia?

Nie. Po upływie okresu testowego sklep zostaje przełączony w tryb abonamentowy, zachowując wszystkie wprowadzone dane: ustawienia, produkty, zamówienia itd.

Sprawdź najbliższe webinary