Pomoc & FAQ

Darmowe Webinary
Porady Sky-Shop
Pierwsze kroki w Sky-Shop.pl

Jak wyłączyć sklep dla odwiedzających?

Istnieje możliwość wyłączenia dostępu do sklepu dla odwiedzających na czas wykonywania prac administracyjnych. W tym celu należy wejść w zakładkę Konfiguracja -> Ustawienia sklepu -> Ogólne (1), odnaleźć sekcję „Wyłącz sklep” i wpisać treść komunikatu, który ma być widoczny dla odwiedzających (2).

Po zapisaniu ustawień komunikat widoczny przez Klientów będzie wyglądał następująco:

Wygląd komunikatu

WAŻNE: Sklep cały czas pozostaje widoczny dla administratora - aby zobaczyć komunikat po wprowadzeniu zmian należy się wylogować lub otworzyć stronę w innej przeglądarce.

WAŻNE: Ostateczny wygląd komunikatu jest zależny od ustawień sklepu, a jego kolorystyka automatycznie zostanie dostosowana do aktywnej skórki.

Ponowne włączenie sklepu:

Ponowne włączenie sklepu nastąpi po wyczyszczeniu pola tekstowego sekcji „Wyłącz sklep” w menu Konfiguracja -> Ustawienia sklepu -> Ogólne. 

Mikołajkowa promocja - Do końca promocji pozostało dni godzin minut sekund
Najbliższy webinar: Dropshipping od A do Z. Jak otworzyć sklep internetowy bez magazynu?